eckstein zrela koza
ZJUTRAJ:
REPAIR ACTIVE LOTION je bogat tonik za obraz brez dodanega alkohola. Namenjen je blagemu poživljanju in osvežitvi kože. Nato uporabite REPAIR BALZAM, ki je lahka, kremna emulzija z dodanim UV filtrom. Vaša koža bo preskrbljena in varna ves dan obenem pa je idealna podlaga za make up. Če je vaša koža zelo suha uporabite še REPAIR COMPLEX kot podlaga pod dnevno negovalno kremo. 

ZVEČER
  
REINIGUNGS MILCH SUPREME (repair active čistilni balzam) kožo čisti nežno in varno. Vsebuje koži ljube ceramide in vlažilne sestavine.
Nadaljujte z LOTION SUPREME zrelo kožo blago poživlja, spodbuja in osvežuje. Ne vsebuje alkohola. Nato uporabite 1x tedensko REPAIR ACTIVE PACKUNG (repair active maska) kožo poživlja, jo naredi bolj čvrsto, jo regenerira tudi, če smo predolgo izpostavljeni UV žarkom. Še posebej se izkaže pri koži okrog oči.
Na koncu uporabite REPAIR SUPREME je posebno bogata večerna krema (uporabljate jo lahko tudi čez dan), BIOCOR SUPREME za blago spodbujanje in poživljanje kože ali REGENERATION SUPREME  za nego zahtevne zrele atrofirane kože.Rahlo pospešuje tudi krvni pretok.