eckstein suha zahtevna
ZJUTRAJ:
 LOTION SUPREME je visokokakovosten  tonik za obraz, ki kožo spodbuja, poživlja in vlaži. Vsebuje kolagenu podobne rastlinske beljakovine, ki koži vračajo vlažnost in življenje spodbujajoče izvlečke iz kalčkov. Nato uporabite COLLAGEN  BALSAM (kolagen dnevna krema) z morskim kolagenom, naravnim faktorjem vlažnosti, finimi olji, UV zaščito.Krema je idealna podlaga za nadaljni make-up.Za posebej zahtevno suho kožo priporočam COLLAGEN COMPLEX kot podlaga za dodatno vlažnost kože, lepši ten in bo boljšo  prožnost. Vrhunska nega za svež jutranji izgled.Za nego kože okrag oči vključite posebno nego z kremo za nego okrog oči-augen pflegebalsam in po potrebi še podlago augen  nanogel.

ZVEČER:
REINIGUNG MILCH SUPREME ( čistilno mleko) je primerno za blago nežno čiščenje kože. Na koži naredi emulzijo, ki je podobna sladki smetani in preprečuje, da bi se koža izsušila, ter ji daje potrebno maščobo. Nato uporabite  LOTION SUPREME za spodbujanje, oživljanje in vlaženje kože. Obenem uravnoteži naravno kislost povrhnjice kože.Tonik nanesemo in počakamo,da se popolnoma vpije.Nadaljujemo z COLLAGEN SUPREME-(krema za nego kože čez noč),ki bo koži povrnila vlažnost,prožnost in lep ten.
COLLAGEN PACKUNG je izdatna prijetna maska za nego obraza ,ki jo uporabimo 1xna teden .Na koži jo pustimo 15-20 minut in jo speremo z mlačno vodo .