eckstein necista koza
ZJUTRAJ:
ADSTRINGENT LOTION je spodbujajoč tonik za obraz, ki je sestavljen iz izvečkov ratanije in tormentile, ki sta bogate z adstringenti. Nato uporabite AZULEN TONIC je blaga dnevna emulzija, ki kožo pomirja ter je uravnovesi. Vsebuje azulen in izvleček kamilice. Dodajte še AZULEN PUDER, ki mastno kožo suši in normalizira. Vsebuje azulen, alantoin, olje škriljevca in cinkov oksid. Rahlo je obarvan, da se prilagodi barvi vaše kože.

ZVEČER:
LAVOLIND pore nečno globinsko čisti. Tekoče milo vsebuje naravne zgoščene beljakovine in čistilne sestavine. Nato uporabite HAMAMELIS LOTION je tonik za obraz, ki je namenjen koži z razširjenimi porami, seborejo in nečisto ter aknasto kožo. Vsebuje izvlečke hamamelisa in kamforja. Nadaljujemo z : KRAUTER SUPREME (zeliščni supreme), ki mastno kožo uravnoteži in normalizira z posebnimi zeliščnimi izvlečki. Vsebuje tudi olje škriljevca in žveplo.

Uporabite lahko tudi AZULEN MILCHEIWEISS (beljakovinska krema iz azulenskega mleka), ki kožo mehča in skrbi zanjo. Varuje pred škodljivimi vremenskimi vplvi. Vsebuje azulen, kamilično olje in mlečne beljakovine.
Na koncu uporabimo AZULEN PASTE, ki vsebuje azulen, vitamin B-komplex, vitamine A +E, alantoin, olje škriljevca in cinkov oksid. Če jo uporabimo neposredno na nečistoče ima pomirjujoč učinek in kožo normalizira. AMPULE : Za popolno nego uporabimo eno ampulo TONIC S enkrat ali dvakrat na teden. Ampulo enakomerno razpodelimo po koži in počakamo dokler se popolnoma ne vpije. Nečisto kožo je potrebno zelo pazljivo negovati.

Proizvodi Dr. R.A. Eckstein vaši koži nudijo preizkušeno in uravnoteženo mešanico vitaminov, mineralov in organskih spojin, ki bodo vaši koži dali lep in prefinjen videz.