eckstein sport line

Izjemna kozmetična zbirka pripravkov za športnice in športnike. Šest izdelkov je izdelano z Dr.R.A. Eckstein formulami, katere vsebujejo izvlečke zelišč, kalčkov in dragocena olja. Po uporabi bo vaša koža ila prožna, sveža in prikupna.


431 SPORT GEL ZA TUŠIRANJE 200 ml (SPORT DUSCH- UND BADEGEL)
Gel s svojo blago in nežno peno osvežuje in uravnava naravno delovanje kože. Uporabljamo ga za tuširanje ali kopanje primeren pa je tudi za pranje las. Vsebuje tudi kolagen, pantenol in izvlečke korenčka ter kokosa. Te dragocene sestavine kožo vlažijo in uravnovešajo.

432 SPORT MLEKO ZA TELO 200 ml (SPORT KORPER LOTION)
Mleko med drugim vsebuje vitamin E, izvlečke semen kutine, jojobino olje pantenol, izvlečke echinacee (ameriški slamnik) in listov gingka. Te sestavine koži povrnejo vlažnost in prožnost, jo poživijo in izboljšajo celotni videz. SPORT MLEKO ZA TELO je idealno za uporabo po tuširanju ali kopanju.

433 SPORT VODICA PO BRITJU 50 ml (EAU DE SPORT)
Klasična dišava in harmonični občutek moškega jaza, prevevata ta izdelek Dr.R.A. Eckstein, ki je namenjen predvsem aktivnim in samozavestnim. Energija cveta grenivke in elegantni pridih lesa se združita v nepozabno doživetje svežine.

434 SPORT MILO 100 g (SPORT SEIFE)
Izjemno blago in PH- uravnovešeno milo je namenjeno globokemu čiščenju obraza, rok in telesa. Milo ima značilno obliko in sestavo.

435 SPORT BALZAM PO BRITJU 125 ml (SPORT TONIC AFTER SHAVE BALSAM)
Provitamin pantenol in izvleček echinacee (ameriški slamnik) skrbita, da se koža ne bi vzdražila. Lahka emulzija, ki prijetno hladi in ni popasta (greasy) kožo po britju poživlja. Najboljše jojobino olje in izvleček semen kutine uravnavata naravno delovanje kože. Vitamin E in izvleček rastline ginko kožo poživita. Koža je tudi bolj prožna.

436 SPORT 24 h KREMA 50 ml (SPORT BALSAM 24 H CREAM)
Vsestransko učinkujoče vlažilno mazilo za obraz koža vpije z lahkoto. Izvlečka kutine in rastline ginkgo sta ob obilni količini vitamina E zelo ljuba obremenjeni koži, ki si želi mehkobe in ugodja.

SPORT AUGEN PFLEGE BALSAM
Negovalna bogata krema za nego okrog oči .Nanesemo jo 1-2x dnevno z blago masažo.