eckstein obcutljiva
ZJUTRAJ:
SENSITIVE LOTION je prijeten in osvežujoč tonik za obraz. Kožo stabilizira, jo umirja in gladi , ter jo čisti in vlaži. Nato glede na stanje vaše kože uporabite SENSITIVE BALSAM za občutljivo, rahlo mastno kožo ali SENSITIVE SUPREME za občutljivo in suho kožo. Pripravek nanesite na konice prstov in ga nežno vmasirajte na obraz in vrat dokler se popolnoma ne vpije.SENSITIVE COMPLEX je  gel za občutek ugodja na koži.Kožo učvrsti in izboljša elastičnost ,jo pomirja in vzpostavi naravno ravnovesje.Nanesite ga vsak dan pod dnevno kremo.Za posebno nego okrog oči uporabite edinstveno podlago AUGEN NANOGEL +AUGEN PFLEGEBALSAM kremo. 

ZVEČER:
SENSITIVE REINIGUNGSGEL (gel za čiščenje občutljive kože) izjemno nežno in pomirjujoče čisti. Koži daje nežen in čist izgled in je ne izsuši. Nato uporabite SENSITIVE LOTION, ki je nežen in prijeten tonik za obraz. Glede na značilnosti vaše kože uporabite SENSITIVE BALSAM ali SENSITIVE SUPREME za nežno in uravnoteženo nego. Nego lahko zaključite s SENSITIVE PACKUNG -maska za občutljivo kožo, ki bo poskrbela, da bo vaša koža nežna, uravnovešena in vlažna.

SENSITIVE izdelki so posebej ustvarjeni za občutljivo in nežno kožo. Vsebujejo aktivne sestavine bisabolol, alantoin in pantenol.