eckstein mesana koza
ZJUTRAJ:
REINIGUNGSMILCH (čistilno mleko) je blago in pomirjujoče čistilno mleko z rastlinskimi geli in osvežujočimi eteričnimi olji. Nato uporabite ADSTINGENT LOTION , ki je poživljujoč obrazni tonik. Vsebuje izvlečke ratanije in tormentile, ki so bogate z adstringenti. Nato uporabite BLUTEFEUCHTIGKEIT SUPREME (cvetni hidratantni supreme), vlažilno in osvežujočo dnevno kremo. Vsebuje življenje vzpodbujajoče izvlečke kalčkov, naravni faktor vlažnosti, vitamine A in E in fina cvetna olja. Namesto te kreme lahko uporabite tudi AZULEN SUPREME za nežno, pomirjujočo nego občutljive kože. Vsebuje azulen, dragoceno kamilično olje in pantenol. Kot podlago  pri dnevni negi kože lahko uporabimo tudi IMPURE SKIN COMPLEX ali  AHA BIOFRUIT COMPLEX 
ZVEČER:
REINIGUNGSMILCH (čistilno mleko) je blago in pomirjujoče čistilno mleko z rastlinskimi geli in osvežujočimi eteričnimi olji. Nato kožo osvežite z ADSTRINGENT LOTION in na koncu nanesite AZULEN SUPREME za nežno, pomirjujočo nego občutljive kože. Vsebuje azulen, dragoceno kamilično olje in pantenol.
Za izdatnejšo nego vaše kože doma lahko poskrbite z nanosom maske 1x tedensko.Za mešan tip kože je idealna maska MOOR KRAUTER PACKUNG ali KAMILLEN AZULEN PACKUNG.Na koži jo pustite delovati 15-20 minut nakar jo sperite z mlačno vodo.

ragocene sestavine v izdelkih Dr. R.A. Eckstein so darilo narave vaši koži.