masaza


NEGA TELESA
je storitev,ki je zelo široka.Sem prištevamo masaže telesa,shujševalni program,limfno drenažo telesa,maske za telo in še bi lahko naštevala.
Masaža telesa je lahko relaksacijska masaža,kjer se stranka relaksira,sprosti.Izvajamo jo z različnimi olji ali kremami,glede na potrebe in želja stranke.
Delne masaže  izvajamo predvsem kot protibolečinske masaže in masaže pri odpravi celulita.
Shujševalni program je kombinacija  postopkov, ki jih pripravimo individualno glede na vsako stranko. Uporabimo lahko tudi aparaturo ESTETIC LINE, kjer imamo možnost  kombinirati več programov celulita 1,2 ali 3 + limfna drenaža. Postopno dopolnimo še s programom pasivne gimnastike + možnost magneto terapije, če je celulit trdovraten.  Z ESTETIC LINE aparatom lahko izvajamo tudi protibolečinske terapije in sicer  TENS 1 (akutna faza) in TENS 2 (kronična faza oz. bolečine, ki se ponavljajo). Kombiniranje z magnetoterapijo, ki jo izvajamo takoj po poškodbah je zelo priporočljivo še posebej, ker jo lahko izvajamo že preko mavca.(zlomi itd..)
iontoforeza pa je možnost, ki nam jo ponuja tudi  ESTETIC LINE.Stem programom vnašamo določene preparate v globje plasti kože s pomočjo galvanskega toka.Priporočamo ga pri zdravljenju aknaste kože in pri protibolečinskih terapijah.Stem čas regeneracije-obnavljanja pri tretmajih zelo skrajšamo. 
Limfna drenaža je aparat s katerim si pomagamo pri shujševalnih tretmajih ,bolečih ,oteklih-edematoznih okončinah.
Masko za nego telesa izvajamo lahko kot kombinacija pri shujševalnih tretmajih, po zaključeni masaži ali kot samostojni tretma.Uporabljamo več vrst mask za telo.