eckstein mlada normalna koza
ZJUTRAJ:
LOTION je osvežilni in spodbujevalni tonik za obraz, ki vsebuje izvlečke kamilice, eterična olja lavande in olja pomaranče. Nato uporabite BLUTENFEUCHTIGKEIT SUPREME (cvetni hidratantni supreme), vlažilno in osvežujočo dnevno kremo. Vsebuje življenje vzpodbujajoče izvlečke kalčkov, naravni faktor vlažnosti, vitamine A in E in fina cvetna olja. Namesto te kreme lahko uporabite tudi TAGESFEUCHTIGKEIT SUPREME (vlažilni dnevni supreme), ki je rahlo obarvana, vlažilna krema za vsakdanjo uporabo.

ZVEČER:
REINIGUNGSMILCH (čistilno mleko) je nežno in nevtralno mleko za čiščenje, ki vsebuje rastlinske gele in poživljujoča eterična olja, ali LOTION, osvežujoči tonik za obraz. Nato uporabite CALENDULA CREME ( krema iz kalendule) blago in osvežujočo kremo iz izvlečkov kalendule in laktoflavina. Ta je najbolj primerna in pravšnja za mlado in normalno kožo. Namesto te kreme lahko uporabite CAROTIN FEUCHTIGKEITS CREME (hidratantna krema s karotenom) , ki je osvežujoča in poživljajoča krema. Vsebuje karoten, naravni faktor vlažnosti in izbrana rastlinska olja.

AMPULE: Če želite vašo kožo obdržati vedno vlažno uporabljajte ampule TONIC F enkrat ali dvakrat na teden zvečer. Počakati moramo, da se popolnoma vpije v kožo.

Redna uporaba Dr. R.A. Eckstein Cosmetic proizvodov -s cvetnimi olji in naravnimi rastlinskimi izvlečki bo vašo mlado in normalno kožo obdržala lepo, mehko in nežno.