eckstein maske obraz

KAMILLEN AZULEN PACKUNG
(kamilična azulenska maska za obraz) smo posebej izdelali za nego občutljive kože, ki ji neugodni vremenski vplivi povzročajo težave. Nega občutljive kože je v zadnjih letih postala zelo pomembna. Aktivne sestavine, ki jih maska vsebuje so izvlečki kamilice in azulen, ki sta se že večkrat izkazala pri nežnemu umirjanju in normalizaciji kože.

COLLAGEN PLUS PACKUNG
(kolagen plus obrazna maska) je najboljša izbira pri negi zahtevne kože, ki se rada hitro izsuši. Kolagen iz morja kožo vlaži, naravni faktor vlažnosti NMF in izbrana olja jo zadržita v koži. Skupaj dajo koži lep ten. Citokini urejajo celično delovanje in izboljšajo prožnost.

MOOR KRAUTER PACKUNG

(obrazna maska iz zelišča moor) na kožo deluje astrigentno in jo normalizira. Vsebuje olje škriljevca in travne izvlečke, ki to delovanje pospešujejo. Priporočamo jo za nečisto kožo z razširjenimi porami.

REPAIR ACTIVE PACKUNG
(repair active obrazna maska) je bogata kremna maska za zahtevno in od UV žarkov poškodovano kožo. Vsebuje aktivne sestavine Repair Complex, življenje spodbujajoče izvlečke kalčkov in vitamina A ter E. Te sestavine kožo poživljajo, jo naredijo bolj čvrsto in jo obnovijo. REPAIR ACTIVE PACKUNG je zelo primeren za nego gubic  okrog  oči.

VITAMIN GEL PACKUNG
(vitaminska gelna maska za obraz) je sestavljena iz rastlinskih gelov, vitaminov A in E ter bistvenih nenasičenih maščob. Kožo očvrsti in jo spodbuja. Zelo je primerna v zimskih mesecih, ko koži primanjkuje sončne svetlobe in vitaminov.

ALOE VERA FACE LIFTING MASK
kožo na obrazu čvrsti z čisto Aloe vero in Bolus Albo. Aloe vera vsebuje mnoge dragocene sestavine kot so : encimi, vitamini, saharidi in aminokisline. Skupno zelo dobro delujejo na kožo. Bolus alba je prijetna aktivna sestavina, ki temelji na kaolinu, čisti pore  izboljša izgled kože, ter jo pomirja in blaži.