eckstein nezna koza ZJUTRAJ:
AZULENE LOTION je nežen obrazni tonik, ki vsebuje azulen, izvlečke iz kamilice in pantenol. Nato uporabite AZULEN MILCHEWEISS (beljakovinska krema iz azulenskega mleka), ki kožo mehča in skrbi zanjo. Varuje pred škodljivimi vremenskimi vplvi. Vsebuje azulen, kamilično olje in mlečne beljakovine. Namesto nje lahko uporabite  AZULEN BALSAM ,ki je tudi idealna podlaga za make up.Še posebaj jo priporočamo pri  seboreični ,nečisti koži .Olje kamilice in azulen blažijo razdraženost in rdečico na koži.Kot dodatno nego uporabite še SENSITIVE COMPLEX,ki vsebuje beta-glukan,ginko ekstrakte,alantoin bisabolol.Gel nanesite kot podlago pod dnevno kremo.Na koži preprečuje razdraženost kože,stabilizira kapilarno ožilje in učvrsti kožo.Za nego okrog oči poskrbite z  nežno in izdatno AUGEN PFLEGEBALSAM-kremo.

ZVEČER:
AZULEN REINIGUNGSOL (azulensko olje za čiščenje) čisti blago in kože ne izsušuje. Vsebuje azulen, kamilično olje in vlažilna rastlinska olja. Nato uporabite AZULEN LOTION, ki je nežen, učinkovit obrazni toner in počakajte ,da ga koža popolnoma vpije. Nato uporabite AZULENE SUPREME, ki nežno pomirja in neguje občutljivo kožo z azulenom, dragocenim kamiličnim oljem in pantenolom.1x tedensko poskrbite za nanos prijetne KAMILLEN AZULEN PACKUNG-maske. 

Redna uporaba pazljivo izbranih kozmetičnih izdelkov Dr. R.A. Eckstein, ki vsebujejo azulen, dragoceno kamilično olje in pantenol bo vaši občutljivi koži spet dalo harmoničen, uravnotežen in lep izgled.