eckstein suha koza
ZJUTRAJ:
AZULEN LOTION je blag pomirjujoč tonik za obraz, ki vsebuje azulen, izvlečke kamilice in pantenol. Ko je koža zelo suha uporabite CAROTIN FEUCHTIGKEITS CREME (karotenska vlažilna krema) za učinkovito vlažilno nego. Vsebuje karoten, naravni vlažilni faktor in je bogata z bistvenimi rastlinskimi olji.Za dodatno vlaženje in hranjenje kože uporabite MOISTURE COMPLEX ali VITAMIN COMPLEX
kod podlago dnevne kreme.AUGEN NANOGEL + AUGEN PFLEGEBALSAM uporabite za izdatno hranjenje in nego okrog oči.

ZVEČER:
AZULEN REINIGUNGSOL (azulensko čistilno olje) je še posebej blago sredstvo, ki raztaplja maščobo in nečistoče z azulenom in kamiličnim oljem, ki je mešan z vlažilnimi rastlinskimi olji. Nato uporabite AZULEN LOTION, ki je blag, gladilen tonik za obraz. Pripravek nanesite in počakajte, da se popolnoma vpije.
Na koncu uporabite CAROTIN FEUCHTIGKEITS CREME kot nočno kremo .1x tedensko kožo nahranite z izdatno masko VITAMIN PACKUNG.Nanesite jo na očiščeno kožo pustite 15-20 minut in sperite z mlačno vodo.Lahko pa jo pustite učinkovati tudi čez celo noč.  

Prozvodi DR. R.A. Eckstein vsebujejo naravne, koži združljiva olja in maščobne vsebine združene z naravnim faktorjem vlažnosti. Vaša koža bo po negi mehka, gladka in prožna.